Ontdekkingsreizen - Home In Tunisia
Résultat de votre recherche

Ontdekkingsreizen

Posté par admin le 2 juin 2022
0

HOME IN TUNISIA erkent dat het vanzelfsprekend is dat veel van onze klanten onze regio in Tunesië willen bezoeken. Het is niet alleen een financiële investering, maar vaak ook een emotionele investering in uw toekomst op lange termijn. Daarom hebben zij een gestructureerd programma voor de inspectiereis opgesteld. U zult niet alleen uw bezienswaardigheden zien, maar ook de regio verkennen en pittoreske stadjes bezoeken zoals Tunis, Hammemet en Sousse. Dompel uzelf onder in de cultuur, de keuken en de natuurlijke schoonheid die Tunesië te bieden heeft. U zult ook onze kantoren in Sousse bezoeken en kennismaken met onze ervaren ondersteunende medewerkers, die klaar staan om u te adviseren over alle aspecten van uw aankoop en daarna. ________________________________________

Wat is het doel van onze ontdekkingsreizen?

• Om de ontwikkelingen te bezoeken die u interesseren. U ziet niet alleen de projecten die u interesseren, maar ook andere projecten in verschillende stadia van ontwikkeling. Zo kunt u de kwaliteit en de aard van de afwerking zien. Het is een geweldige manier om verschillende mogelijkheden te vergelijken op een informatieve en ontspannen manier, met te allen tijde een professionele aanpak.

• U zult ook de gelegenheid hebben om onze voltooide showhuizen te bezoeken.

• Om de verborgen schoonheid van Sousse, Tunesië te ontdekken. Ontdek zelf wat de Tunesiërs hebben verborgen en waarom Tunesië al tientallen jaren een populaire toeristische bestemming is; en waarom het steeds meer in de belangstelling komt te staan van de Europese markt van tweede woningen.

• Eerst via uw verkoopadviseur, dan via uw sales manager, geven onze ontdekkingstochten u een waardevol inzicht in de regio en haar culturele bezienswaardigheden.

• U bezoekt ons Tunesische kantoor en wordt voorgesteld aan onze helpdeskcoördinatoren. Zij staan u met raad en daad bij tijdens het aankoopproces en laten u kennismaken met onze dienst na verkoop.

• Wij streven ernaar dat alle ontdekkingsreizen gericht zijn op uw behoeften en wij zijn trots op het creëren van een ontspannen, geen harde verkoop sfeer.

Wat zijn de opties?

Wij bieden u een adviserende dienst

en wij kunnen u op maat gemaakte ontdekkingsreizen aanbieden om aan uw behoeften te voldoen. Zodra onze verkoopadviseur uw wensen heeft beoordeeld en zich ervan heeft verzekerd dat wij ons kunnen verbinden aan uw reisdata. Voordat u vluchten boekt, raden wij u aan uw data met HIT te bevestigen. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw belangrijkste reisdata.

Misschien wilt u met ons mee voor een volledige inspectiereis of misschien bezoekt u Tunesië al en ontmoet u ons op een datum die u beter uitkomt.

De inspectiereis:

Na het eerste overleg met uw televerkoopadviseur bent u klaar om ons te bezoeken op een van onze op maat gemaakte inspectiereizen. Onze televerkoopadviseur kan u helpen bij het boeken van vluchten en u zo nodig adviseren over de visumvereisten. Zodra u de data hebt gekozen en de vluchten hebt geboekt, kunnen zij uw accommodatie coördineren. Wij kunnen via onze bedrijfsaccounts een kamer voor u boeken in een luxe 4*-hotel, dat wij normaal gesproken tegen een gereduceerd tarief kunnen aanbieden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Onze inspectiereizen duren meestal twee of drie dagen en we kunnen eenpersoons-, tweepersoons-, twin- en familiekamers met kinderbedjes aanbieden indien nodig. Hoewel onze inspectiereizen een gestructureerd proces volgen, proberen we zo flexibel mogelijk te zijn om aan uw individuele behoeften te voldoen. De routebeschrijving is bedoeld om u te helpen alle aspecten van uw aankoop volledig te begrijpen.

U krijgt een sales manager toegewezen die uw persoonlijke gids zal zijn voor de duur van uw bezoek. In het algemeen vliegen de meeste van onze klanten op de luchthavens van Monastair of Tunis-Carthago. Bij aankomst op de luchthaven van Monastair of Tunis-Carthago wordt u bij het verlaten van het vliegtuig opgewacht door uw sales manager. Ze zullen wachten om u te identificeren door een bord met uw naam en HIT omhoog te houden. U ontvangt een welkomstpakket en wordt rechtstreeks naar uw hotel gebracht voor een verfrissing. Uw verkoopadviseur plant uw planning, dus stel zoveel mogelijk vragen en aarzel niet om speciale interesses aan te bevelen.

In de komende dagen zullen uw interesses aan u worden voorgesteld. Wij zullen u ook meenemen om enkele van onze huidige en voltooide ontwikkelingen te bekijken. Zo kunt u niet alleen de kwaliteit en afwerking van onze ontwikkelingen zien. Wij kunnen u ook een aantal van onze modelwoningen laten zien: zo kunt u zich een beeld vormen van de uitstraling en het gevoel van uw toekomstige woning.

Als onderdeel van deze inspectiereis wordt u meegenomen naar onze Tunesische kantoren voor een ontmoeting met ons personeel. U zult onze sales manager ontmoeten, die alle nieuwe klanten persoonlijk zal verwelkomen bij aankomst. U zult meestal een aantal vragen hebben die u aan onze ondersteunings- en servicecoördinatoren kunt stellen nadat u alle ontwikkelingen van uw keuze hebt gezien. Zij zijn er om u te begeleiden en te adviseren over het volledige gamma van diensten die wij aanbieden na de aankoop.

Er zijn ook aspecten van uw aankoop die wij niet intern afhandelen en wij kunnen u voorstellen aan onafhankelijke advocaten voor al uw juridische behoeften en financiële adviseurs voor uw hypotheekbehoeften (alleen Franse klanten).

Tenslotte is een van de belangrijkste ingrediënten van uw ontdekkingsreis de ervaring van Tunesië. Bezoek de pittoreske stadjes Sousse, Hammamet, Monastir, El Jem, Mahdia, Sidi Bou Said en Hergla. Laat u betoveren door de oprechte warmte en gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Laat u verrassen door de plaatselijke schoonheid en diversiteit. Dineer in de exclusieve openluchtkeuken en ontwikkel uw smaak voor Tunesische wijn. Wij garanderen u een reis om nooit te vergeten en wij bieden u de smaken en geuren van Tunesië en de tijden die nog zullen komen.

Onze service :

• Wij kunnen u helpen met het boeken van vluchten terug naar uw thuisland.

• U wordt ondergebracht in een gesubsidieerd 4*-hotel.

• Wij kunnen u helpen met de visumformaliteiten

• Wij organiseren transfers van en naar de luchthaven

• U zult worden bezocht door een consulent die vloeiend Italiaans spreekt.

• Bezoek de ontwikkelingen van uw keuze

• Organisatie van een op maat gemaakte excursie naar lokale steden en toeristische bezienswaardigheden.

• Bied u een wijntje en een diner aan en laat u proeven van de Tunesische keuken.

• Bezoek onze kantoren en maak kennis met onze sales manager, ondersteunende diensten en after sales team.

• U krijgt juridische vertegenwoordiging voor uw eigendom en visa behoeften.

• U wordt voorgesteld aan de financiële vertegenwoordigers (alleen Franse klanten).

• Laat u gaan naar Tunesië – Uw thuis weg van huis

Benoeming:

Voor degenen die zelfstandig willen reizen en hun eigen onderzoek al hebben voorbereid, kunnen wij aan uw individuele behoeften voldoen. Misschien bezoekt u Tunesië voor een vakantie en wilt u tijdens deze periode een dag of twee besteden aan een bezoek aan onze ontwikkelingen.

Wij kunnen u op maat gemaakte afspraken aanbieden om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen. In het algemeen zijn ze meer gericht op het bezoeken van onze ontwikkelingen en zijn ze afgestemd op uw individuele behoeften.

Onze gekwalificeerde verkoopadviseur zal uw behoeften, uw schema en uw lokale contactgegevens begrijpen. Misschien wilt u vóór uw bezoek aan Tunesië definitieve regelingen treffen. U kunt ook flexibel zijn en regelingen treffen als u eenmaal in Tunesië bent. In ieder geval ontvangt u alle contactgegevens ter plaatse. Wij zijn hier om de stress weg te nemen van uw verblijf bij ons. Eenmaal in Tunesië, wordt u gecontacteerd door een sales manager. Zij zullen uw afspraken en reisroute afwerken. Zij halen u meestal op bij uw hotel of op een vooraf afgesproken plaats. Het kan ook zijn dat u een auto heeft en uw sales manager wilt volgen of zelfstandig naar de locatie wilt reizen. Wij kunnen u de coördinaten van Google Earth en de kaart bezorgen.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en wij zullen ons best doen om u alle ontwikkelingen te laten zien die u wenst te zien. Deze op maat gemaakte vergaderingen worden georganiseerd om aan uw behoeften te voldoen. Uw sales manager zal u graag persoonlijk de ontwikkelingen van uw keuze laten zien, voor zo lang of zo kort als mogelijk, en u zult de gelegenheid hebben om onze vertegenwoordigers al uw vragen of zorgen te stellen. U zult ook ten volle gebruik kunnen maken van al onze ondersteunende diensten en kunnen profiteren van interne ondersteuning en after-sales diensten. Wij kunnen u ook in contact brengen met onafhankelijke advocaten en financiële adviseurs voor al uw juridische en hypothecaire vraagstukken.

Onze diensten :

• Afspraak op een vooraf afgesproken plaats (meestal uw hotel).

• U wordt bijgestaan door een personeelslid dat Italiaans spreekt.

• Bezoek uw projecten, uw investeringen naar keuze

• Wij beantwoorden al uw vragen

• Bezoek onze kantoren en maak kennis met onze sales manager en ons sales team.

• U krijgt juridische vertegenwoordiging voor uw eigendom en visa behoeften.

• U wordt voorgesteld aan financiële vertegenwoordigers (alleen professionals of gepensioneerden).

Wij zullen er altijd naar streven u totale gastvrijheid te bieden en aan al uw wensen tegemoet te komen. Vergeet niet dat de reis en de inspectieafspraak ook een serieuze zakenreis is en wij adviseren u dit in gedachten te houden.

Aangezien er veel gereden zal worden, raden wij u aan om, indien mogelijk, geen kinderen mee te nemen. Onze ervaring is dat lange reisdagen voor hen vervelend en saai kunnen zijn.

Laissez une réponse

Votre adresse email ne sera pas publiée.

 • Simulateur express de crédit

 • Calendrier

  décembre 2022
  L M M J V S D
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  

Comparer les annonces