Over ons - Case In Tunisia
Résultat de votre recherche

Over ons

Posté par ACMadmin le 1 juin 2022
0

Wij zijn een internationaal team dat wordt geleid door Italianen die in Tunesië wonen en werken, die het land door en door kennen en een lange voorgeschiedenis hebben, in Italië en in Europa, in verschillende sectoren van de industrie, de communicatie en de onroerend-goedmarkt. Wij hebben Italiaanse, maar ook Franse, Tunesische en Belgische werknemers die goed Italiaans spreken. Wij maken gebruik van lokale professionals die vertrouwd en bekwaam zijn.

Georganiseerd in twee afzonderlijke divisies, werken wij voor Italiaanse particulieren die zich in Tunesië willen vestigen en voor Italiaanse industriële en commerciële bedrijven of fabrikanten die in het land willen opereren en investeren.

Via ons partnerbedrijf, een makelaarskantoor naar Tunesisch recht. wij bieden makelaarsdiensten voor de verhuur en verkoop van onroerend goed, alsmede alle logistieke en bureaucratische diensten die nodig zijn om zich in het land te vestigen, zoals op andere pagina’s van onze site wordt geïllustreerd.

Voor bedrijven en professionals die overwegen in Tunesië te investeren in verschillende sectoren (van de bouw tot de industrie, hotels, restaurants en handel), bieden wij alle diensten die nodig zijn om de markt te betreden: Studie en onderzoek van marktmogelijkheden, contacten met plaatselijke partners en gesprekspartners, zoeken van opslagplaatsen en terreinen (ook in ruil), afwikkeling van alle bureaucratische, juridische, fiscale en bedrijfsprocedures, betrekkingen met instellingen en banken, organisatie van verkoopnetwerken, kennisgeving van aanbestedingen, bijstand op douanegebied. Omdat wij het land al lang kennen, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van contacten dat ons in staat stelt op zoek te gaan naar investerings- en projectontwikkelingsmogelijkheden die moeilijk te vinden zouden zijn op kantoor en zonder uitgebreid achtergrondwerk.

Laissez une réponse

Votre adresse email ne sera pas publiée.

Comparer les annonces